GoFit & Slim

Kavitációs zsírbontó kezelés

TAVASZI AKCIÓ Go Fit & Slim kezelésekre, részletekhez tekerj le!

Ha megszabadulnál a narancsbőrtől fájdalom mentes de hatékony módszerrel, akkor ez egy kedvelt kezelés lesz számodra, amit akár kombinálhatsz is a kézi zsírtöréssel.

Minden ember egy bizonyos mennyiségű zsírsejt állománnyal születik. Ezek a zsírsejtek osztódni nem tudnak, de növekedni viszont igen. A kavitáció és a rádiófrekvencia illetve a lipolézer kezelések alkalmával, minimum 40hz rezgést alkalmazva hatunk a zsírsejt méretére. A rezgésnek köszönhetően, megbomlik a zsírsejt membránja, ezzel felszabadítva onnan a salakanyagot, melyet gépi köpöllyel, vagy kézi masszázzsal kerül elvezetésre.

Kavitáció hatása

A kavitációs zsírbontás során ultrahanghullámokat alkalmaznak a kívánt területre. Ezek az ultrahanghullámok magas frekvenciájú rezgéseket generálnak, amelyek a zsírsejtekre irányulnak. Amikor az ultrahanghullámok áthaladnak a bőrön és a zsírszöveten, nyomásváltozásokat hoznak létre a sejtekben.
A kavitáció során a nyomásváltozásoknak olyan erős hatása van a zsírsejtek membránjaira, hogy azok elkezdenek rezegni és vibrálni. Ez a rezgés végső soron a zsírsejtek membránjának megrepedését okozza, aminek következtében a zsírsejtek tartalma felszabadul a környező szövetekbe.
A felszabadult zsírsavak és trigliceridek a véráramba kerülnek, majd a szervezet természetes anyagcsere-folyamatai eltávolítják őket. Ez a folyamat hozzájárul a zsírszövet csökkentéséhez és az alakformáláshoz a kezelt területen, anélkül hogy megérintené vagy károsítaná a környező szöveteket vagy szerveket.

Rádiófrekvencia hatása

A rádiófrekvencia (RF) terápia olyan esztétikai eljárás, amely az RF energia használatával kezeli a bőrt és a szöveteket. Ennek hatása számos területen érvényesül:
Bőrfeszesítés és ránctalanítás: Az RF energia mélyen behatol a bőrbe, melegítve a kollagént és az elasztint tartalmazó rétegeket. Ez serkenti ezeknek az alapvető struktúráknak a termelését, ami feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez, és csökkentheti a ráncokat és finom vonalakat.
Cellulit kezelés: Az RF kezelések segíthetnek csökkenteni a cellulit megjelenését azáltal, hogy melegítik a bőr alatti zsírszövetet és serkentik a vérkeringést. Ez javíthatja a bőr megjelenését és textúráját.
Alakformálás: Az RF energia segíthet a makacs zsírlerakódások csökkentésében és az alak formálásában azáltal, hogy felmelegíti és felgyorsítja a zsírsejtek anyagcseréjét. Ez hozzájárulhat a test kontúrjainak javításához.
Bőrtextúra javítása: Az RF terápia stimulálja a kollagén és elasztin termelését, ami javíthatja a bőr textúráját, rugalmasságát és általános megjelenését.
Sebgyógyulás támogatása: Az RF energia stimulálhatja a sejtek regenerálódását és a vérkeringést, amely elősegítheti a sebek gyorsabb gyógyulását és a hegképződés minimalizálását.

Lipolézer hatás

A lipolézer olyan technológia, amely alacsony szintű lézerfényt (LED) alkalmaz a zsírszövetek megcélzására és a zsírsejtek tartalmának bomlására. Ennek hatása többek között:
Zsírsejtek emulációja: A lipolézer által kibocsátott alacsony szintű lézerfény stimulálja a zsírsejtek membránját, ami a sejtek tartalmának, vagyis a zsírtriglicerideknek az emulációjához vezet. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy a zsírok könnyebben kioldódjanak a sejtekből.
Zsíranyagcsere serkentése: Az emulált zsírtrigliceridek a véráramba jutnak, ahol az anyagcsere folyamatok segítségével energiává alakulnak át, majd elhagyják a szervezetet.
Alakformálás és fogyás támogatása: A lipolézer kezelés célzottan a zsírszövetekre irányul, ami segít csökkenteni a zsírlerakódásokat és formálni az alakot. Ez hozzájárulhat a fogyáshoz és az alakformáláshoz, különösen olyan területeken, ahol a zsír lerakódása gyakori, például a has, a combok vagy a derék területén.
Bőrfeszesítés: A lipolézer kezelések hatására a bőr feszesedhet és rugalmasabbá válhat, mivel a zsírsejtek csökkenése és az anyagcsere folyamatok serkentése elősegítheti a kollagén és elasztin termelődését.
Fájdalomcsillapítás: Néhány esetben a lipolézer kezelések enyhe fájdalomcsillapító hatással is rendelkezhetnek azáltal, hogy csökkentik a gyulladást és serkentik a szövetek regenerálódását.

GoFit & Slim kavitációs/lipolézeres zsírbontás
(kézi zsírtöréssel vegyesen igény szerint) + konzultáció

1 alkalom (75perc/ alakalom) 14.000
4+1 ajándék alkalom (75perc/alkalom) 54.000
8+1 ajándék alkalom (75perc/alkalom) 108.000

Javasolt kezelések rendszeressége heti 2 alkalom, de ez változhat a kolléganővel való egyeztetés után.
A kezelések személyre szabottak!

Tavaszi Akció az alkalmi kezelésekre és 4+1 alkalmas bérletre Április 1-től Június 30-ig

1 alkalom most 14.000 helyett csak 9.900Ft

4+1 ajándék alkalom most 54.000 helyett csak 39.990Ft

Bejelentkezés: Szabó Erika gyógymasszőrnél.

Tel.: +36 20 665 8848


Scroll to Top