Stresszoldás a One Brain kineziológia módszereivel

Kutatásokkal igazolt, hogy minden stressz, ami valaha ért minket az életben elraktározódik az izmainkban. Ezek a múltból beragadt beidegződések hatással vannak arra, hogy a jelenben hogyan reagálunk egy adott szituációra, függetlenül attól, hogy a jelenben (tudatosan) valóban ezt tartjuk e a legmegfelelőbb reakciónak. Ez azért van, mert ha ugyanolyan stressz ér minket, mint gyerekkorunkban, akkor hajlamosak vagyunk regresszív állapotba kerülni, és egy felnőtt reakció helyett a sérült gyermeki énből reagálunk az adott szituációra. Ennek az a háttere, hogy az első „alap traumáinkat” már 7 éves korunkig elszenvedjük, mivel addig van egy olyan érési szakasz, hogy a legtöbb új élmény megtörténik velünk pl. kapcsolódás szülőkhöz, bekerülés egy idegen közösségbe stb. Ezek után, már további felszínesebb traumák épülnek ezekre a mély traumákra, mert újra ugyanazokat a sérüléseket vonzzuk, azért, hogy a tudattalanunkból felkerüljenek ezek a sérülések, előtérbe kerüljenek, hogy foglalkozni tudjunk velük és helyre tudjuk ezeket tenni. Egy kezelés során izomteszteléssel a tudattalanból meg tudjuk keresni ezeket eseményeket.

A One Brain módszerrel a múlt és jelenbeli okokat megkeressük izomteszteléssel. Ezután kényelmes ülőhelyzetben, meditatív állapotban átbeszéljük ezeket az élményeket és az általuk okozott érzelmeket. Minden negatív érzelemhez, reakcióhoz a viselkedési barométer alapján hozzá tudunk rendelni egy pozitív érzelmet/reakciót, és az oldás során ezt korrigáljuk, hogy hogyan lehet tudatosan és tudattalanul ezeket a negatív érzelmeket/reakciókat pozitívra cserélni. Ezáltal ha a megoldatlan érzelmi stresszek már nincsenek ránk hatással, képesek lehetünk rá, hogy képességeinket teljesen ki tudjuk használni.

A kezelés során egyszerre alkalmazom az általam eddig tanultakat, és így egy egyedi kezelést nyújtok. Használok benne a One Brain kineziológia stresszoldó módszerei mellett például többféle vizualizációt, többféle kártyát, Sütő Annamária Babitól tanult kérdezés technikát, szimbólumelemzést, szülőkkel való konfliktus esetén mesélek a szeretet rendjéről, és az eddigi önismereti utamon tanult további módszereket.

Egy kezelés kb. másfél óráig tart.

Az alábbi problémákon tud segíteni a stresszoldás One Brain módszerrel:

  • önbizalomhiány, önértékelési problémák
  • párkapcsolati problémák, vagy éppen az, ha nem tudsz párkapcsolatot kialakítani
  • ha folyton ugyanazokba a problémákba ütközöl a munkahelyen, párkapcsolatban, és újra ugyanazokat a köröket futod, aminek nincs eredménye
  • megrekedt élethelyzetek, döntési nehézségek
  • ha nem mersz kiállni magadért, ezért úgy érzed mintha nem is a saját életed élnéd
  • kapcsolati problémák, családi konfliktusok
  • beilleszkedési problémák
  • célok elérését akadályozó belső problémák megismerése, feloldása
  • ha megfelelési kényszer miatt nem tudsz kapcsolódni a saját érzelmeidhez, igényeidhez
  • belső gyermekkel való kapcsolódás

Nem egészségügyi és nem pszichológiai módszer, nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

Cím: 1133 Budapest (XIII. kerület) Zsilip utca 8. (utcafronti szalon) Térkép

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével vagy telefonon: +36 70 294 4902

Barka Zsuzsi

Bemutatkozás:
Mint nagyon sok más segítő embert, engem is egy saját probléma indított el ezen az úton. Kaptam egy generalizált szorongás diagnózist, amit szerettem volna természetes módszerekkel kezelni. Alternatív dolgok között keresgéltem először is, több módszert is kipróbáltam sikertelenül, majd egy kineziológiát alkalmazó segítőhöz kerültem, aki végre tudott segíteni a problémámon. Illetve emellett családállításra jártam. Saját tapasztalataim alapján láttam, hogy az önismeret, a gyerekkori traumák kioldása mennyit tud segíteni, hogy teljes életet éljek, ezért szerettem volna másoknak is segíteni. Elvégeztem egy természetgyógyász képzést, ahol többek között tanultam gyógynövénytant, számmisztikát, tarot kártyát stb. Majd egy vizualizációs gyakorlatokkal segítő kezelőtől tanultam nagyon sok technikát. Ezek után elvégeztem Sütő Annamária Babinál az Asszonyképzőt. Ez egy egy éves képzés, ami amellett, hogy holisztikusan végig vezet a női lét szakaszain, rengeteg egyéb tudást is nyújt. Helyet kap benne a tiszta kommunikáció, játszmák tanulmányozása, őselemek szimbolikája és a szeretet rendjének ismertetése sok más mellett. Sütő Annamária Babi, aki mai napig példaképem is, több elvonulásán, családállításán is részt vettem, ezáltal elsajátítottam tőle az önfejlesztés során a kérdezéstechnikáját, melyet ő is használ a kezelései alatt. Ezek után végeztem el több modult a One Brain kineziológiából. És így érkeztem meg ahhoz, hogy miután nagyon sokat foglalkoztam magammal és a saját önismerettel, másoknak is segítsek bejárni ezt a nem egyszerű, de mindenképpen hasznos és a boldog élethez elengedhetetlen utat.

Folyamatosan képzem még továbbra is magam, illetve járok ugyanúgy egyéni és csoportos önismereti kezelésekre, valamint családállításra másik példaképemhez Kiss Noémi Tímeához. Nála vettem részt születési workshopon is, ezután merültem bele a belső gyermekkel való mélyebb foglalkozásba. Azóta sokat foglalkozom a belső gyermekkel való kapcsolatteremtéssel, illetve a parentifikáció (mikor egy gyereknek szülőként kell viselkednie) témakörével. Ezen a területen való még hatékonyabb segítést igyekszem elsajátítani. Stresszoldás a One Brain kineziológia módszereivel kezeléseim alatt egyszerre alkalmazom az eddig tanultakat, és az összes tudásom és tapasztalatom alapján nyújtok egyedi kezelést

Scroll to Top